sobota 11. března 2017

Soutěž Yoli

Soutěž, soutěž, soutěž!


Jak jistě všichni víte z našeho reportu, Yoli oslavilo své 3. narozeniny a rozdávaly se krásné dárečky v podobě látkových tašek, tužek, jedinečných ponožek s Yoli motýlky a limitovaného výtisku knihy s názvem Láska v prachu hvězd. A my vám chceme poskytnout tu možnost, že byste tyto dárečky mohli také získat! Ptáte se jak? Stačí, když se zapojíte do naší soutěže!

Naše milované nakladatelství má jedno motto, které je podle nás velmi inspirativní: „Na křídlech příběhů.“. Proto jsme se rozhodly, že naše soutěž se bude týkat právě tohoto krásného hesla. Vaším úkolem je tedy vytvořit krátký originální příběh, povídku či báseň na téma Příběh na křídlech.
Vyhrát můžete jeden ze dvou balíčků obsahujících. V prvním naleznete knihu, tašku a tužku (balíček 1), v druhém knihu, tužku a jedinečné ponožky (balíček 2).


Pravidla:

1. Příběh či báseň musí být vaše vlastní. Nekopírovat!

2. Příběh či báseň musíte odeslat na náš email (once.upon.a.book2017@gmail.com) nejpozději do 18. 3. 2017 do 20:00. Své příběhy piště rovnou do zprávy emailu, nezapomeňte napsat i číslo balíčku a adresu, kam můžeme případnou výhru zaslat.

Doporučená délka pro básně jsou aspoň čtyři verše, pro příběh maximálně dvě normostrany, ovšem pokud bude kratší, nevadí. Je to hlavně proto, abychom stihly soutěž vyhlásit.

Dílo nebude nikde zveřejňováno bez dovolení autora, ani nijak jinak zneužito.

Vyhlášení bude v úterý 22. 3. 2017, kdy vybereme dva vítěze a ceny jim zašleme na uvedenou adresu. Přejeme vám hodně štěstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat